F.A.Q.

 

Klik op de vragen voor het antwoord. Zit Uw vraag en dus Uw antwoord er niet tussen ...

 

Hoe kan ik een gastaccount krijgen?

U kunt als docent een proef/gastaccount aanvragen om toegang te krijgen tot onze website. U kunt dan (deels) het materiaal bekijken dat beschikbaar is gesteld. Stuur een e-mail naar info@demathe.nl met daarin de volgende gegevens:

Voornaam, achternaam, school, functie binnen school, e-mailadres van de school en de reden waarom U een account wilt hebben.

U krijgt van ons via het e-mailadres van de school een registratiecode voor een gastaccount opgestuurd.

 

Welke software is er nodig?

Voor het vak wiskunde is er geen speciale software nodig. Het geijkte Officepakket is hierbij voldoende, dat wil zeggen: Micosoft Word 2007 en Microsoft Excel 2007.

Om de bijbehorende uitwerkingen te downloaden is Adobe Reader nodig. Op de site van Adobe kunt U deze gratis downloaden: http://www.adobe.com/products/reader/ .

Een aantal programma's van de digitale versie van demathe (5vwo wiskunde A en C) maakt gebruik van het programma GeoGebra.

 

Wat zijn de kosten van de methode ?

Dit is afhankelijk .....

 

Kunnen we ... ?

Nee, het informaticadeel van deMathe wordt niet (geheel) ter beschikking gesteld. Dit blijft binnen het Candea College. Wel worden er enkele modules uit die informaticamethode gratis of tegen een kleine vergoeding ter beschikking gesteld.

 

Voor hoe lang sluit een school een licentie af ?

Een overeenkomst met deMathe is geldig voor een jaar. De overeenkomst wordt niet stilzwijgend verlengd.